Dobrodošlica

Drage bralke, dragi bralci, spoštovani uporabniki spletne knjigarne, lepo pozdravljeni!

Pred 28 leti je v Celju nastala majhna knjižna založba Mavrica. Leta 1992 je založba izdala svojo daleč najbolje prodajano knjigo »Zdravje iz Božje lekarne«, ki se po 26 letih še vedno odlično prodaja. Seveda gre pri knjigah s tematiko samozdravljenja in alternativnih metod zdravljenja zmeraj za dvorezen meč, vendar pa je knjiga s skoraj 10 milijoni prodanih izvodov in prevedena v več kot 25 jezikov sveta več kot dober dokaz, da opisane stvari držijo. Avtorica je to podkrepila s svojo drugo knjigo »Uspehi pri zdravljenju«, kjer je zbrala pisma in sporočila bralcev in bralk, ki so uporabljali nasvete iz »Božje lekarne«. Zaradi uspeha te knjige se je založba usmerila predvsem v iskanje literature s področja samozdravljenja, zdravega načina življenja, zdrave prehrane in podobnih tem. Uspešnice kot so »Zdravljenje raka in levkemije«, »Vse ob pravem času«, »4 diete za 4 krvne skupine«, »Z lastnimi silami«, »Osteopatija« in številne druge še po vseh teh letih pritegnejo vedno nove kupce.

Živimo v dobi digitalizacije in tu lahko rečem, da je naša majhna založba malce zaspala. Medtem ko so poslovni partnerji odpirali spletne knjigarne kot po tekočem traku, smo se mi zanašali na preverjene načine oglaševanja, ki pa niso več prinašali želenih rezultatov.

Zato je zdaj pred vami naša prva prava spletna knjigarna založbe Mavrica, KNJIŽNA POLICA. Trenutni nabor knjig je sestavljen iz knjig lastnega programa, vendar pa se bomo trudili in prisluhnili željam bralcev in bralk. Vaše mnenje šteje in brez odlašanja nas lahko obiščete na naši FB strani ter tam oddate vaš komentar, predlog, pripombo ali kaj podobnega.

Ko boste opravili nakup na naši knjižni polici, pa lahko obiščete tudi našo »GLASBENO POLICO«. Založba že več kot 10 let poslovno sodeluje z vrhunskim slovenskim glasbenikom Urošem Perićem, ki ga zastopa v primeru organizacije koncertov, zasebnih praznovanj in drugih dogodkov. Na njegovi strani boste našli vse o nastopih, izdanih zgoščenkah, prav tako pa lahko pošljete povpraševanje za vaš javni ali zasebni nastop.

Sedaj ko ste s knjižne police vzeli knjigo, pa se udobno zleknite na vaš kavč in jo preberite ob poslušanju Uroša Perića.